Multimèdia

  • Editors d´imatges on- line

1. http://pixlr.com/editor/ Pixlr és un potentíssim editor d´imatges al núvol amb multitud d´aplicacions i tot de forma fàcil i intuïtiva, però potser la característica a destacar és la seva velocitat.

2. http://editor.pho.to/es/ Photo Edita les teves fotos en línia. Utilitza  aquest editor de fotos en línia per retallar una imatge, realitzar la correcció de color, canviar la mida d'una foto i retocar una cara fàcilment. Molts efectes artístics disponibles.
  • Editors de so on- line

1. http://www.aviary.com/online/audio-editor Myna és un editor d´audio completament en línia i gratuït.
Permet mesclar música i clips d´audio, aplicar efectes de so o gravar la teva veu o els teus instruments. També pots gravar els arxius en format mp3 o escoltar-los al revés.

2. http://www.free-sound-editor.com/ Powe Sound Editor és una edició d'àudio visual i solució de gravació de programari, que suporta moltes operacions avançades i poderoses amb dades d'àudio.


  • presentacions amb línia

1. http://slideshare.com slideshare és un servei de publicació de presentacions en línia. Permet "pujar" presentacions generades amb PowerPoint i compartir-los al núvol. També podem "baixar-ne" d´altres i fer-les nostres, tot respectant els permisos de les llicències i els drets d´autor.


Web 2.0 Eines educatives  • Editar el vídeo en línia

    1. http://www.pixorial.com PIXORIAL podem importar vídeos, afegirtransicions, canviar formats i exportar el resultat gratuïtament al vostre compte de facebook, és compatible amb diferents formats. AVI, FLV, MOV, MP4, MPEG, DV, RM i WMV. A més podem donar el vídeo efectes basics, retallar escenes i, en cas de poder pagar, per això, obtenir per correu un DVD amb el resultat.

1 comentario: