Divertir- se

  • Jisaw Planet: un generador de piuzzles

Amb aquesta eina pots generar puzzles a partir d´imatges. Aquests puzzles poden tenir més o menys peces i aquestes poden tenir diferent forma i fins i tot poden girar-se. Només cal enregistar- se i podràs fer àlbums personals amb els teus puzzles.


La URL és: http://jigsawplanet.com/

Fes aguest puzzle sobrehttp://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=1eaf7a81158b


  • Voki: personateges que parlen

Amb aquesta eina pots crear un personatge (avatar) molt personalitzable que es mou i "parla" el text que li introduïm. Aquest "voki" es pot inserir en un lloc web, en un wiki o en un bloc, etc. UItilitza la tecnologia text-to-speech (passar el text a veu)
  • Educaplay: creació de materials educatius
Amb aquesta eina podem crear una sèrie d'activitats educatives multimèdia (text, imatge i so) com ara: mots encreuats, relacions, test, diàlegs, dictats, ordenar paraules i frases, sopa de lletres, ...

Aqui tens una mostra d'una sopa de lletres sobre les eines 2.0 (per a variar) i d'una mostra de mots encreuats sobre aquestes eines.1 comentario:

  1. El Voki està mal col·locat i no s'entén. L'enllaç al puzzle s'ha de fer sobre un text com ara: "Fes aquest puzzle sobre ...". Sobra el text sobre l'Slideshare i falta el text sobre Educaplay.

    ResponderEliminar